Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: robuuste gasbarbecue

Als het goed is blijft het de komende paar dagen en ook volgende week overdag lekker boven de 20 graden en dat betekent dat het definitief tijd is om aan het barbecueën te slaan. Mocht je oude barbecue inmiddels uit elkaar zijn gevallen van de vele tuinfeestjes, kan Aldi je volgende week helpen aan een robuuste gasbarbecue.

Gasbarbecue met vier warmtezones

De gasbarbecue is voor mensen die serieus zijn over hun grill kunsten en is dan ook uitgerust met vier verschillende warmtezones. Twee daarvan hebben een vermogen van 3,5 kW en de andere twee zijn goed voor 4,2 kW. Al deze warmtezones kun je afzonderlijk instellen, zodat je zowel je worstjes als je hamburgers en mini-pizza’s allemaal tegelijkertijd op de juiste temperatuur kunt grillen en makkelijker ervoor kunt zorgen dat ze allemaal op hetzelfde tijdstip klaar zijn.

Aldi gasbarbecue

Warmhoudrooster en gelijkmatige warmteverdeling

Daarnaast zijn er ook twee 4,2 kW turbozones als je bepaalde dingen even snel wilt aanbraden en is er een handig warmhoudrooster van roestvrij staal om je snacks na het grillen lekker op temperatuur te houden. Dankzij de speciaal ontwikkelde vlamafdekking zou de barbecue ervoor zorgen dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en je niet tegelijkertijd eindigt met rauwe en verbrande burgers.  Verder is het grilloppervlak lekker groot en kun je aan de slag met een oppervlak van ongeveer 74 x 43 cm. Aan de zijkant vind je nog twee grote planken van staal met een poedercoating om spullen neer te zetten.

Aldi gasbarbecue

Vanaf donderdag 25 april

Je kunt de gasbarbecue bij Aldi scoren vanaf volgende week donderdag voor 199 euro. Als je nou echt een pizza liefhebber bent, weet je dat je pizza op de bbq gooien vaak toch niet het gewenste resultaat oplevert. Met de BakerStone Box verander je echter elke barbecue in een heuse pizza-oven.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: robuuste gasbarbecue
Sluiten