Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 10 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: hangmat met onderstel

Als je denkt aan één of ander tropisch eiland, schieten er waarschijnlijk beelden door je hoofd van palmbomen, cocktails en een hangmat. Drie dingen die een ontspannend vakantiegevoel in je naar boven brengen. Helaas is het wat lastig om precies dezelfde setting thuis te recreëren met palmbomen, maar een cocktail kun je makkelijk genoeg zelf maken. Met de hangmat helpt Aldi je volgende week en je hebt niet eens bomen nodig om erin te chillen.

Hangmat met eigen onderstel

De hangmat van Aldi komt namelijk met een onderstel, zodat je niks of niemand nodig hebt om heerlijk in de lucht te wiegen met je cocktail. Het robuuste stalen frame zorgt ervoor dat je stabiel heen en weer kunt schommelen en als je er weer genoeg van hebt, kun je het ding eenvoudig weer demonteren. Om hem op te bergen krijg je er meteen een opbergtas bij, wat er ook voor zorgt dat je zo weer met je hangmat een ander plekje kunt opzoeken om je op vakantie te wanen.

Aldi hangmat

Hoewel het frame stabiel is, heeft het helaas toch ook wel zijn limieten. Zo is het ding belastbaar tot ongeveer 100 kg en als je zwaarder bent of met z’n tweeën probeert te schommelen, is er dus een kans dat het onderstel in elkaar stort. Verder is het ligvlak 200 cm x 100 cm groot, wat voor de meeste mensen ruim genoeg zou moeten zijn.

Vanaf donderdag 16 mei

Je kunt de hangmat bij Aldi scoren vanaf volgende week donderdag voor 39,99 euro. Wees er wel snel bij, want zoals je weet zijn populaire producten binnen de kortste keren ook weer verdwenen uit de supermarkt. Mocht je toch liever aan bomen hangen, kun je ook voor deze rugtas gaan die je overal kunt omtoveren tot een hangmat.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: hangmat met onderstel
Sluiten