Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 7 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: headset voor op de motor

In de zomer heerlijk scheuren op een motorfiets is de droom van menig man. De zomer is ook de perfecte tijd om een roadtrip te gaan maken met je motor en heerlijk te genieten van je vrijheid. Als je met vrienden gaat is het uiteraard handig dat je op de motor dan nog wel met elkaar kunt communiceren. Als je dat nog niet hebt gefixt, is het tijd om naar Aldi te gaan. Daar hebben ze binnenkort een handige headset te koop voor op de motor.

Headset met Bluetooth en intercom

Waar het in de auto al gevaarlijk is om niet handsfree te bellen, is het op de motorfiets al helemaal funest. Daarom bestaan er headsets, die speciaal voor je motorhelm zijn gemaakt en je al babbelend veilig houden op de weg.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang nog meer aanbiedingen in je mail!.
[revue_subscribe]

De headset van Aldi zou makkelijk te monteren zijn met behulp van een klem of lijmpad. Hij is geschikt voor bijna alle integraalhelmen en na de installatie kun je tot maximaal 10 uur babbelen via Bluetooth en vijf uur overleggen met je vrienden via de intercom.

Aldi motorfiets headset

Makkelijk te bedienen met automatische volumeregeling

Deze intercom feature kun je gebruiken met maximaal drie personen en heeft een draadloos bereik van tot 500 meter. Je kunt dus niet al te ver van elkaar racen, maar 500 meter is toch behoorlijk ruim. Om het je tijdens het rijden makkelijk te maken wordt het volume automatisch aangepast aan de omstandigheden en is er een drukknop om de headset makkelijk te kunnen bedienen.

Vanaf zaterdag 9 juni

Uiteraard hoef je met helemaal niemand te babbelen en kun je de headset ook gewoon gebruiken om muziek te luisteren. Pas wel op dan je niet afgeleid raakt op de weg. De headset is vanaf zaterdag 9 juni te koop bij Aldi en komt met een prijskaartje van 49,99 euro. Ze vermelden op de site nog wel even dat je er geen helm bij krijgt.

Natuurlijk kun je ook voor een high-tech motorhelm gaan, die al zelf van alles kan doen. Deze slimme motorhelm komt bijvoorbeeld zelf al met een headset en belt zelfs de ambulance voor je als er iets met je gebeurt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: headset voor op de motor
Sluiten