Ilona Braam
Ilona Braam Deals 10 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: heteluchtfriteuse voor gezonde frietjes

Hoewel we allemaal weten dat frituren ongezond is, blijven die hapjes bij de snackbar een onverklaarbare macht over ons houden. Om wat gezonder te zijn, heb je misschien geprobeerd om thuis zelf te frituren met als gevolg een huis dat dagen naar frituurvet stinkt. Gelukkig kwam iemand op een gegeven moment met het idee van de airfryer en nog gelukkiger dat Aldi zo’n heteluchtfriteuse voor je in de aanbieding heeft. Hiermee kun je gezonde frietjes maken, zonder frituurlucht in je huis.

Heteluchtfriteuse voor olieloze snacks

De heteluchtfriteuse is van het merk Quigg en heeft een net wat andere vorm dan je waarschijnlijk gewend bent.  De bovenkant bestaat uit een vlak rond oppervlak, waar je al je instellingen kunt doen. Daar kun je bijvoorbeeld de temperatuur regelen van 80 tot 200 graden en het apparaat laten weten hoe lang hij bezig moet gaan met je snacks. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende automatische programma’s voor bijvoorbeeld je kip- of visgerecht.

Aldi heteluchtfriteuse

behoorlijke inhoud en vaatwasbestendig

Het vermogen van het apparaat is 1500 watt en hij heeft volgens de advertentie ee inhoud van 3,2 liter. Dat is behoorlijk wat vergeleken met andere apparaten en al helemaal gezien de prijs. Verder heeft de heteluchtfriteuse een cool touch-behuizing, zodat je jezelf niet brandt als hij bezig is. Als je klaar bent met het oppeuzelen van je verse frietjes, kun bepaalde onderdelen van de friteuse gewoon in de afwasmachine gooien en hoef je je daar verder ook geen zorgen over te maken.

Aldi heteluchtfriteuse

Vanaf donderdag 11 oktober

Vanaf donderdag 11 oktober is het zover en ligt de heteluchtfriteuse bij Aldi op je te wachten voor 49,99 euro. Je krijgt er nog drie jaar garantie op, zodat je met een gerust hart aan het heteluchtfrituren kunt slaan. Een paar jaar geleden waren mensen overigens ook al bezig met gezonde burgers. De Foodini zou namelijk smakelijke burgers kunnen printen, maar helaas is hij nog niet in elke keuken verschenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!