Ilona Braam
Ilona Braam Deals 30 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: warme heteluchtventilator

Het zal niemand zijn ontgaan dat het buiten de laatste tijd ijzig koud is geworden en dat handschoenen en een muts toch wel erg fijn zijn. Action speelde daar meteen slim op in met een handige muzikale muts met ingebouwde speakers, terwijl Aldi je deze week in huis helpt. Waar je daar in de zomer ventilators kunt scoren tegen de hitte, hebben ze dit weekend een heteluchtventilator in de aanbieding om het juist behaaglijk warm te maken.

Heteluchtventilator met afstandsbediening

De heteluchtventilator ziet er zo’n beetje hetzelfde uit als een normale ventilator, maar heeft een heet geheim. Je kunt namelijk de temperatuur instellen van 6 tot maar liefst 38 graden, zodat je ook kunt genieten van een warm briesje. Dit kun je doen met de knoppen op het apparaat zelf, maar er is ook een bijbehorende afstandsbediening om dit vanuit je luie stoel te kunnen regelen. De afstandsbediening kun je dan meteen ook gebruiken om de oscillatie en timer in te stellen.

Aldi heteluchtventilator

Kiep- en overhittingsbeveiliging

Verder komt de heteluchtventilator met een HLC-display om de instellingen op terug te kunnen zien. Om problemen te voorkomen is er ook een kiep- en oververhittingsbeveiliging aanwezig en kun je gebruik maken van de praktische antivriesfunctie. Mocht je het apparaat met je mee willen nemen naar een andere kamer, heb je aan de achterkant ook nog een handgreep om hem makkelijk te kunnen vervoeren.

Vanaf zaterdag 1 december

Vanaf morgen kun je de heteluchventilator bij Aldi scoren voor 19,99 euro en hoef je het nergens meer koud te hebben in huis. Je zou het ding zelfs met je mee de tuin in kunnen nemen als terrasverwarmer. Pas dan wel op voor regen en binnenkort mogelijk zelfs sneeuw. Behalve jezelf is het altijd ook fijn als je thee en koffie warm blijven en dankzij de slimme Ember Ceramic Mug hoeven je warme drankjes ook nooit meer koud te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: warme heteluchtventilator
Sluiten