Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 24 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Honor 8S smartphone

Waar je tegenwoordig voor een premium smartphone doorgaans zo rond de duizend euro voor moet neertellen, verschijnen er gelukkig ook steeds meer budget toestellen op de markt met redelijke specificaties. Zo heeft het merk Honor uit de Huawei-groep redelijk wat smartphones die een schappelijk prijskaartje combineren met specs die niet allemaal per se budget zijn. Deze week kun je zo’n toestel bij Aldi scoren. 

Honor 8S

Het gaat om de Honor 8S, die uitgerust is met een 5,71 inch LCD-display en een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels. Onder de motorkap vinden we een Mediatek MT6761 Helio A22 chipset in combinatie met 2GB RAM en 32GB opslagruimte. De opslagruimte kun je zoals gebruikelijk uitbreiden met een geheugenkaartje en in dit geval kun je uitbreiden tot 512GB.

Aldi Honor 8S

Notch en gezichtsherkenning

Uiteraard is de Honor smartphone ook uitgerust met camera’s en aan de voorkant kun je aan de slag met een 5 megapixel selfiecamera. De hoofdcamera vinden we weer aan de achterkant en is uitgerust met een 13 megapixel lens. Zoals behoorlijk wat toestellen tegenwoordig, heeft ook de Honor 8S een notch in het display. Dat zorgt er echter wel voor dat het scherm iets meer kan doorlopen naar de randen. Verder kun je het toestel ontgrendelen via gezichtsherkenning en is de batterijcapaciteit 3020mAh.

Vanaf donderdag 27 juni bij Aldi

Je kunt de Honor 8S bij Aldi scoren vanaf aankomende donderdag voor 129 euro en je krijg er twee jaar garantie op. Overigens draait het toestel op Android Pie, maar lijkt de kans klein dat de smartphone ook Android Q zal krijgen. Gezien de problemen tussen Huawei en de VS zou dat nogal problematisch kunnen worden. Huawei heeft wel een lijst uitgerold met alle toestellen die mogelijk in aanmerking komen voor Google’s nieuwe besturingssysteem. In de tussentijd werkt de smartphonemaker aan een eigen besturingssysteem, genaamd ArkOS.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Honor 8S smartphone
Sluiten