Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16/12/2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: HP Officejet 3833

Hoewel we tegenwoordig behoorlijk wat dingen digitaal doen, is het soms toch nog nodig om iets uit te printen. En hoewel veel mensen zullen denken dat er niemand meer gebruik maakt van de fax, wordt hij toch nog vaker gebruikt dan je zou verwachten. Als je om de zoveel tijd nog wel eens een printer, fax of scanner nodig hebt, heeft Aldi deze week een all-in-one HP Officejet 3833 voor je in de aanbieding. 

Printen, scannen, faxen, kopieren

Handig aan het apparaat is dat je er dus verschillende dingen mee kunt doen en het niet simpelweg een printer is. Als je toch nog iets digitaal moet hebben dat je toevallig in fysieke vorm hebt, kun je dat ook meteen inscannen om vervolgens te mailen. Omdat het apparaat een scanner heeft, kun je hem ook meteen gebruiken voor het kopieren van documenten. Hij scant ze en print ze dan gelijk weer voor je uit. De fax functie zul je waarschijnlijk het minst gebruiken, maar het is altijd handig om de mogelijkheid te hebben.

Aldi HP Officejet printer

Draadloos printen

Wat ook handig is aan de HP Officejet, is dat je van alles ook draadloos naar het apparaat kunt versturen via HP Auto Wireless Connect en Apple AirPrintTM. Je hoeft dus niet moeilijk te doen met kabels en printen kan ook makkelijk via je smartphone. Verder print je met het ding tot 8,5 pagina’s per minuut in het zwart en kun je maximaal 30 kopieën voorselecteren.

Vanaf donderdag 20 december

Je kunt het alles-in-één apparaat vanaf donderdag 20 december bij Aldi scoren voor 49,99 euro. HP heeft echter een ander apparaat dat weliswaar niet scant en faxt, maar wel een stuk slimmer is en je zelfs kunt zien als een extensie van je virtuele assistent. We hebben het over de HP Tango.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: HP Officejet 3833
Sluiten