Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Huawei P10 Lite

Hoewel Chinese smartphonemakers zoals Xiaomi en OnePlus ook in Nederland steeds bekender beginnen te worden, was Huawei toch wel degene die ervoor zorgde dat we in ons kikkerlandje op grotere schaal met Chinese smartphones begonnen rond te lopen. Vorig jaar lanceerde de smartphonemaker de Huawei P10 Lite en deze week kun je hem voor een zacht prijsje scoren bij Aldi.

Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is een prima toestel om je dagelijkse bezigheden mee uit te voeren. Het toestel is uitgerust met een 5,2 inch IPS display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een screen-to-body ratio van ongeveer 70 procent. Het frame is gemaakt van aluminium en aan de voor- en achterkant vinden we een glazen afwerking. Onder de motorkap heeft het toestel Huawei’s eigen HiSilicon Kirin 658 octa-core chipset gekregen in combinatie met 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Zoals gebruikelijk bij de Huawei toestellen, kun je de opslagruimte verder nog uitbreiden met maximaal 256GB met een microSD-kaartje.

Huawei P10 Lite

Enkele camera en vingerafdrukscanner

Achterin vinden we een 12 megapixel f/2.2 camera met LED flash, waarmee je HDR beelden kunt schieten en aan de slag kunt met panorama’s. Daar vinden we ook een vingerafdrukscanner om het toestel mee te ontgrendelen. Aan de voorkant is de smartphone uitgerust met een 8 megapixel f/2.0 selfiecamera met een portretmodus functie. Verder draait de smartphone op Android met de EMUI van Huawei en kun je onder andere aan de slag met Bluetooth 4.1 en NFC.

Benieuwd wat wij van de Huawei P10 Lite vonden? Je ziet het in onze videoreview hieronder.

Vanaf donderdag 4 oktober

Vanaf donderdag 4 oktober is het zover en kun je de Huawei P10 Lite scoren bij Aldi voor 199 euro. Hiermee krijg je een korting van zo’n 30 euro vergeleken met de normale verkoopprijs. Mocht je nog twijfelen over het toestel, dan kun je ook eerst eens de vijf redenen waarom je wel of juist niet voor het toestel moet gaan bekijken.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Huawei P10 Lite
Sluiten