Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 24 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: insectenlamp

Over het algemeen lijken mensen in de zomer een stuk vrolijker te zijn dan wanneer het kouder is. Er valt dan ook door de hoge temperaturen van alles te doen wat iedereen weer een happy boost lijkt te geven. Natuurlijk is het niet allemaal rozegeur en maneschijn en zijn er zelfs in de zomer ook wat irritante dingen. Vooral muggen en andere vervelende beestjes hoeven zich echt niet zo massaal overal te laten zien en ze hoeven ons al helemaal niet op te eten. Gelukkig heeft Aldi deze week een insectenlamp in de aanbieding om de tegenaanval in te zetten.

Eerst aantrekken met UV licht

De insectenlamp straalt UV licht uit en zoals we weten trekt dat insecten aan. Vooral LED verlichting lijkt extra aantrekkelijk te zijn voor allerlei beestjes, omdat die gevoelig zijn voor de golflengte van UV-A licht. De  lamp van Aldi zou zelfs insecten tot op een afstand van 30 meter nog kunnen aantrekken. Maar hold-on, waarom zou je meer beesten willen aantrekken? Zodat je vervolgens met ze kunt afrekenen natuurlijk. Het zou fijner zijn als ze gewoon ergens anders heen gaan, maar veel middelen om insecten af te schrikken en weg te jagen lijken helemaal niet te werken.

Aldi insectenlamp

Insectenlamp in verschillende modellen

Daarom wil je ze eerst aantrekken om ze vervolgens te eliminineren. Zoals ze zeggen ” if you can’t beat them, join them and then beat them”. Op het moment dat ze bij de lamp aan zijn gekomen en naar het licht toe willen gaan, worden de beestjes geëlektrocuteerd en ben je van ze verlost. De insectenlamp komt in verschillende uitvoeringen, zodat je kunt kiezen wat voor jou het handigst is. Ook krijg je er een ophangketting bij van 30 cm, mocht je het apparaat ergens willen laten hangen. De lamp kan echter ook gewoon ergens staan.

Aldi insectenlamp

Vanaf donderdag 26 juli

Vanaf donderdag 26 juli kun je de insectenlamp bij Aldi scoren voor 19,99 euro. Mocht je geen insecten willen verdelgen, is er natuurlijk ook een wat vreedzamere manier om ze aan te pakken. Met deze BugZooka kun je ze bijvoorbeeld makkelijk vangen om vervolgens ergens anders (ver weg) weer los te laten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!