Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 15 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: koel-vriescombinatie

In Amerikaanse films zie je vaak dat gezinnen van die heerlijk grote Amerikaanse koelkasten hebben inclusief een gedeelte dat je meteen ijsblokjes geeft voor je drankjes. Helaas zijn dat soort koelkasten niet voor iedereen weggelegd en hebben we in Nederland toch vaak te maken met te kleine keukens. Gelukkig bestaan er ook koel-vriescombinaties die een stuk minder ruimte in beslag nemen en dit weekend kun je er één bij Aldi bemachtigen.

Zilverkleurige koel-vriescombinatie

Het gaat om een zilverkleurige koel-vriescombinatie met aan de bovenkant de koelkast en onderop een vriezer om je vlees en zelfgemaakte ijsblokjes te bewaren. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 177 liter, terwijl je in het vriesgedeelte zo’n 55 liter aan voedingswaren kwijt kunt. Voor je ijsblokjes krijg je er meteen ook een bakje bij om meteen aan de slag te kunnen voor je mojito’s. Verder krijg je er ook een eierrekje bij om je eieren netjes te bewaren, hoewel je volgens sommigen je eieren ook gewoon buiten zou kunnen laten.

Aldi koel-vriescombinatie

Energieklasse A++

Binnenin heb je verder genoeg opties om de indeling aan te pakken. Er zijn drie in hoogte verstelbare glasplaten en voor je groentes is er een transparante groentelade met een glazen bovenkant. In de vriezer kun je aan de slag met drie transparante lades, zodat je meteen kunt zien wat je waar hebt gestopt. Verder heeft het apparaat een A++ energieklasse en een automatische ontdooifunctie in de koelkast.

Aldi koel-vriescombinatie

Vanaf zaterdag 19 januari

Je kunt de koel-vriescombinatie bij Aldi scoren vanaf zaterdag 19 januari voor 229 euro. Het is een vrijstaand model, dus eigenlijk niet bedoeld om in te bouwen (hoewel het met wat handigheid wel kan). In de tussentijd wachten we eigenlijk op een andere koelkast, die een stuk behulpzamer is dan je standaard model. Deze koelkast komt namelijk helemaal zelf naar je toe om bijvoorbeeld een koud biertje te brengen.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: koel-vriescombinatie
Sluiten