Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 12 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: koffiezetapparaat met bonenmolen

‘s ochtends begint de dag voor behoorlijk wat mensen met een lekker oppeppend kopje koffie. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak, maar de meeste mensen zijn het er toch wel over eens dat je met vers gemalen bonen de lekkerste koffie krijgt. Uiteraard heb je geen zin om elke ochtend bonen te gaan malen en dat hoeft gelukkig ook niet. Volgende week heeft Aldi namelijk een koffiezetapparaat in de aanbieding inclusief een geïntegreerde bonenmolen.

Acht verschillende maalinstellingen

Hiermee zet je in een handomdraai een verse pot koffie en hoef je je niet te vermoeien met het malen van bonen. Het apparaat doet dat namelijk helemaal zelf en je kunt zelfs nog kiezen uit 8 verschillende maalinstellingen. Bovenin is er ruimte voor 250 gram bonen en de inhoud van de watertank is 1,5 liter. Uiteraard hoef je niet meteen 1,5 liter koffie te maken, maar je kunt gaan voor 2 tot 12 kopjes.

Aldi koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat met permanente filter

Aan de voorkant vind je een display en verschillende knoppen om al je instellingen te doen. Er is onder andere een 24 uurs timer en een warmhoudfunctie, zodat je koffie niet meteen koud wordt in de pot. Fijn aan het apparaat is dat hij een permanente filter heeft. Je hoeft dus niet om de zoveel tijd naar de winkel om nieuwe filters te halen. Verder is het maximale vermogen 1050 watt.

Vanaf dinsdag 14 augustus

Vanaf dinsdag 14 augustus is het koffiezetapparaat bij Aldi te koop voor 79,99 euro. Iets anders dat je kopje koffie naar een hoger niveau tilt zijn vers geroosterde koffiebonen. Helaas zijn die een stuk duurder dan hun ongeroosterde vriendjes, maar met dit apparaat rooster je je bonen gewoon elke dag zelf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!