Aldi & Kruidvat duiken de keuken in: van XXL-bakplaat tot melkopschuimer

Uncategorized Lisanne Beijen 25 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

#1 Aldi aanbiedingen week 12 2021

Aldi deal: XXL-bakplaat

Aldi presenteert in week 12 een su-per origineel apparaat voor een gezellig paaldiner: een XXL-bakplaat. Dankzij het formaat zitten jij en je gasten op een veilige 1,5 meter afstand terwijl je samen van de vermomde gourmetmaaltijd geniet. Het bakoppervlak van de bakplaat is 90 bij 23 centimeter en wordt (gelukkig) niet geleverd met miniatuur pannetjes en de kleinste spatels ter wereld.

XXL-bakplaat Aldi
XXL-bakplaat (Afbeelding: Aldi)

29,99 euro

Aldi deal: Melkopschuimer

Voor wie melkschuim een vereiste is voor een goede kop koffie is een melkopschuimer onmisbaar. Voor het maken van de perfecte melkschuim heeft iedereen een andere techniek in huis (lees: een ander apparaat in huis). Aldi verkoopt deze week een apparaat dat, volgens Aldi zelf, de perfecte melkschuim maakt. Dit lijkt ons niet echt een objectieve constatering maar bij gebrek aan beter (lees: goedkoper) stellen we ons graag beschikbaar als objectieve testpersonen.

melkopschuimer Aldi
Melkopschuimer (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Aldi deal: Waterkoker

Ben je geen koffiedrinker maar een theeleut? Dan is kokend water onmisbaar. In sommige huishoudens komt er kokend water uit de kraan en anderen moeten ‘ouderwets’ water koken in een waterkoker. Dat kan met Aldi’s ‘ouderwetse’ waterkoker in retro-design. Zet hem niet per ongeluk op het fornuis want dan zal er meer koken dan alleen het water.

waterkoker Aldi
Waterkoker (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen