Aldi & Kruidvat’s beste gadgets om mee wakker te worden

#2 Kruidvat aanbiedingen week 25 2020

Philips wake-up light

Wekkers zijn rotdingen. Helaas zijn ze essentieel als je biologische klok je niet automatisch iedere ochtend op hetzelfde tijdstip wekt. Wil je het wakker worden iets aangenamer maken? Probeer dan een wake-up light, zoals deze van Philips. Die belooft je langzaam en op een natuurlijke wijze te wekken middels licht en geluid. Deze week scoor je hem bij Kruidvat tegen een scherpe prijs.

Philips wake-up light Kruidvat
Philips wake-up light (Afbeelding: Kruidvat)

39,99 euro

Severin water- en theekoker

Nadat je uit bed bent gerold is het tijd voor een kop koffie of thee. Een simpele waterkoker is een prima hulp om een kop thee mee te maken. Maar het kan natuurlijk altijd geavanceerder. Neem bijvoorbeeld deze theekoker van de Kruidvat. Hij heeft een theefilter voor thee met theebladeren en kan water verwarmen tot verschillende temperaturen. Daardoor brandt je groene thee niet aan en haal je alle smaak uit de rooibos. Deze waterkoker heeft ook een warmhoudfunctie om het water langer op temperatuur te houden. Die functie is zeker handig voor wie altijd vergeet het water in te schenken nadat de waterkoker al een halfuur klaar is met koken.

severin waterkoker theekoker Kruidvat
Severin water- en theekoker (Afbeelding: Kruidvat)

19,99 euro

Oral-B Smart 4 4000N elektrische tandenborstel

Je dag fris beginnen kan niet zonder je tanden te poetsen. Vind je deze twee minuten durende klus saai? Dat is hij ook. Maar hij is wel essentieel. Misschien dat deze slimme elektrische tandenborstel wat leven blaast in je tandenpoets-routine. Verbind de tandenborstel met de Oral-B app om je poetsgegevens te analyseren en voor het bekijken van realtime feedback.

oral-b smart 4 elektrische tandenborstel Kruidvat
Oral-B smart elektrische tandenborstel (Afbeelding: Kruidvat)

47,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Kruidvat’s beste gadgets om mee wakker te worden
Sluiten