Lekker praktisch hoor, Aldi & Kruidvat: Stofzuiger, LED-gadget en meer

#1 Aldi aanbiedingen week 28 2021

Aldi deal: 2-in-1 accu-handstofzuiger

Het was niet onze bedoeling je om de tuin te leiden met de foto van een robotstofzuiger. Al wisten we wel zeker dat de foto van deze stoffige 2-in-1 accu-handstofzuiger je aandacht niet zou trekken. Nu we die wel hebben kunnen we het niet spannender maken dan het is: dit is Aldi’s accu-handstofzuiger met als meest spannende feature dat hij een afneembare handzuiger heeft. Gaaf.

handstofzuiger Aldi
Handstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Koelbox

Als koude drankjes helemaal je ding zijn, is een koelbox ook helemaal je ding als je de een middagje in het park gaat hangen of naar het strand gaat. Tenminste, als je niet wilt uitdrogen. Deze koelbox heeft een volume van 24 liter. Hoeveel er in past? Minder dan Aldi op deze foto in probeerde te proppen. Zo kan hij natuurlijk niet dicht. Als je, om welke vreemde reden dan ook, wilt pronken met je cola en plastic flessen kun je die beter in je hand dragen.

koelbox Aldi
Koelbox (Afbeelding: Aldi)

44,99 euro

LED-lantaarn

Een lantaarn met een hengsel die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt: HAN-DIG. Wat zeggen we: handig én gezellig. Aldi beweert dat dit lampje zorgt voor een gezellige sfeer in de avond. Neem deze LED-lamp dus mee naar een feestje of bijeenkomst waar je geen zin in hebt: gezelligheid gegarandeerd.

LED-lantaarn Aldi
LED-lantaarn (Afbeelding: Aldi)

11,99 euro

Reageer op artikel:
Lekker praktisch hoor, Aldi & Kruidvat: Stofzuiger, LED-gadget en meer
Sluiten