Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 nov 2021

Aldi & Kruidvat’s budget techy gadgets: van 4K smart-tv tot polaroid camera

#1 Aldi aanbiedingen week 46 2021

Aldi deal: 58” 4K Ultra HD smart-tv

Je kunt deze week bij Aldi terecht voor vier verschillende 5K Ultra HD smart-tv’s. Het goedkoopste exemplaar is 319 euro (de tv hieronder), en de duurste gaat voor 529 euro over de toonbank. Deze 4K smart-tv zit daar ergens tussenin.

De LIFE 4K tv heeft een groot 58” beeldscherm, HDR en Dolby Vision, en werkt met Het Google en Alexa. Daarnaast zijn de Netflix- en Prime Video apps al geïnstalleerd. Daardoor hoef je alleen maar het stekker in het stopcontact te steken, de tv met je wifi-netwerk te verbinden, en kun je daarna direct beginnen met het bingen van een nieuwe verslavende favoriete serie.

4K tv Aldi
58” 4K Ultra HD smart-tv (Afbeelding: Aldi)

479,00 euro

Aldi deal: 4K Ultra-HD smart-tv

Dit is Aldi’s goedkoopste 4K Ultra HD smart-tv. 319 Euro is niet veel. Wat je voor dat geld krijgt? Een tv van het Japanse/Taiwanese merk Sharp heeft ingebouwde Google Assistant en Chromecast. Daarnaast heeft het een Harman/Kardon speakersysteem. Dat is niet verkeerd, voor een budget tv als deze. Over het formaat van de tv laat Aldi niets los. Dat blijft dus een verrassing tot je hem uit de veel te grote doos haalt.

Aldi Ultra HD 4K Smart-tv
Ultra HD 4K smart-tv (Afbeelding: Aldi)

319,00 euro

Aldi deal: Bouwplaats radio

We zouden nu nog een tv kunnen uitlichten, maar dat is een beetje een overkill. In plaats daarvan heeft Aldi in week 46 ook een radio voor de harde werkers onder ons. Echt hard werk op de bouwplaats kan alleen worden geleverd onder het ‘genot’ van 100% NL. Deze robuuste radio werkt overigens ook als Bluetooth speaker. Wie geen zin heeft om naar de radio en reclames te luisteren kan ook gewoon diens favoriete Spotify-lijstje (vol met 100% NL’s beste hits) aanslingeren.

bouwplaatsradio Aldi
Bouwplaatsradio (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi & Kruidvat’s budget techy gadgets: van 4K smart-tv tot polaroid camera
Sluiten