Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 nov 2021

Aldi & Kruidvat’s budget techy gadgets: van 4K smart-tv tot polaroid camera

#2 Kruidvat aanbiedingen week 46 2021

Activity tracker

Lidl en Kruidvat verkopen in week 46 allebei een activity tracker. Kruidvat’s activity tracker is veruit de goedkoopste, met een prijs van slechts acht euro. Dat zijn precies twee barista made cappuccinos. Oké, Lidl’s activity tracker is misschien wat beter waar voor je geld, maar wie precies vier twee-euromunten in zijn portemonnee heeft kan dit exemplaar bij Kruidvat scoren. Kruidvat’s budget activity tracker heeft een stappenteller, afstandsweergave, workout-herinnering en een slaapmonitor. En voordat we het vergeten: het ding laat ook zien hoe laat het is.

activity tracker Kruidvat
Activity tracker (Afbeelding: Kruidvat)

7,99 euro

Instax Mini

Hier een camera die in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is. Oké, in vier kleuren van de regenboog. Daar zit van een kleur tussen die je leuk vindt. Wat daar gaat het om met een camera als deze: de lol. Een polaroid camera als deze Instax Mini is niet super praktisch (zo is de camera bepaald niet ‘mini’), maar is het wel een leuk ding om mee rond te lopen op feestjes of op vakantie.

Kruidvat’s Instax Mini wordt geleverd inclusief 2 AA-batterijen (ja, de camera werkt op batterijen), een selfiespiegel (say what?) en een close-plens. De Fuji Instax Mini Film die je nodig hebt om foto’s op af te drukken wordt niet standaard bij de camera geleverd, maar is wel bij Kruidvat te koop.

fujifilm instax Kruidvat Lidl
Fujifilm Instax mini 9 camera (Afbeelding: Kruidvat)

49,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi & Kruidvat’s budget techy gadgets: van 4K smart-tv tot polaroid camera
Sluiten