Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 9 dec 2021

Aldi & Kruidvat’s gadgets voor in huis: van smart-tv tot luchtreiniger

#1 Aldi aanbiedingen week 49 2021

Aldi deal: 58” Ultra HD Smart-tv

Het lijkt erop dat al je geplande feestjes tijdens en rondom de feestdagen niet door gaan. Dat is niet erg. Daardoor kun je namelijk eindelijk die lang geplande filmmarathon houden. Je kunt natuurlijk 24 uur naar je laptopscherm staren, maar een beetje groter scherm lijkt net wat lekkerder. Aldi verkoopt in week 49 zo’n scherm. Deze smart-tv heeft een groot 58” beeldscherm en de Netflix- en Amazon Prime Vice app staan er al op geïnstalleerd.

Aldi Ultra HD smart-tv
Ultra HD smart-tv (Afbeelding: Aldi)

459,00 euro

Aldi deal: Verlichte wereldbol

Het reizen over de wereld leek weer op gang te komen, maar de wereld gaat weer (even?) op slot. Dat geeft je nog meer tijd om je volgende trip te plannen. Zet deze globe op je bureau ter inspiratie. Of simpelweg voor een beetje extra licht.

verlichte wereldbol
Verlichte wereldbol (Afbeelding: Aldi)

17,99 euro

Aldi deal: Keramische kachel

Versla de waterkou door jezelf thuis op te sluiten en een paar uur voor deze keramische kachel te gaan zitten. Tenminste, als je het ding kunt vinden. Op de onderstaande afbeelding is de behuizing van de kachel vrijwel onzichtbaar voor de witte achtergrond. Slim Aldi, zo gaat deze niet zo mooie kachel namelijk prima op in een huis met witte muren.

keramische kachel Aldi
Keramische kachel (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi & Kruidvat’s gadgets voor in huis: van smart-tv tot luchtreiniger
Sluiten