Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 26 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: monitor met scherpe contrasten

Deze week waren er behoorlijk wat leuke aanbiedingen te vinden bij Aldi en kon je er terecht voor onder andere een Wiko smartphone, een krachtige pc en moderne platenspeler. De week is echter nog niet helemaal voorbij en er zijn zeker nog meer goodies te scoren. Mocht je voor die pc zijn gegaan, heb je natuurlijk ook nog een monitor nodig en jawel, die hebben ze ook.

LED-monitor met randloos design

De monitor is van het merk Medion en heeft een beelddiagonaal van 23,8 inch. Het is een LCD-scherm met LED-backlight technologie en een resolutie van 2.56 x 1.440 pixels. De beeldverhouding is 16:9 en het ding lijkt mee te doen aan de randloze trend, die we bij smartphones zien. Dit zorgt voor een gelikt uiterlijk en een slanke design maakt het geheel af.

Aldi monitor

Twee ingebouwde speakers

Als je houdt van gamen, zou de Medion monitor perfect moeten zijn om je game-werelden tot leven te brengen. Hij is namelijk goed voor een dynamisch contrast van 5.000.000:1, wat zorgt voor diepe en scherpe contrasten. Verder zijn er twee ingebouwde speakers, maar doorgaans wil je voor je games toch wel een headset op. Ook kun je nog gebruik maken van een HDMI, display en DVI-D poort en kun je je headset headphones aansluiten via de headphone jack.

Vanaf donderdag 25 oktober

Vanaf gisteren is de monitor te koop bij Aldi en kun je hem scoren voor 199 euro. Dan is het natuurlijk tijd om hem te testen met je favoriete games. Of je zou kunnen gaan voor een nieuwe, zoals Red Dead Redemption 2. Het spel zou zelfs groter zijn dan deze tien gigantische games.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: monitor met scherpe contrasten
Sluiten