Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 19 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: LED-spots

Nu we wat meer tijd binnen beginnen door te brengen en de dagen van barbecues en drankjes aan het strand voorbij lijken te zijn, is het tijd om het ook binnenshuis gezellig te maken. En een van de dingen waarmee je de sfeer van een kamer in een handomdraait kunt veranderen is je verlichting. Dit weekend verkoopt Aldi verschillende LED-spots, die ervoor zorgen dat je kamer binnen de kortste keren een stuk knusser wordt.

LED-spots met kleurtjes

De LED-spots komen in twee verschillende sets van zes lampjes. Je kunt ten eerste gaan voor spots, die van kleur kunnen veranderen. Hiermee kun je al helemaal de sfeer in je kamer aanpakken en aanpassen op verschillende gelegenheden. Als je kiest voor de tweede set, krijg je lampjes die uitgerust zijn met een bewegingssensor. Deze zou je bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken om je ‘s nachts door de gang te begeleiden naar de wc.

Aldi LED-spots

Inclusief batterijen en afstandsbediening

De spots werken op AA-batterijen en je krijgt er uiteraard een afstandsbediening bij. Met deze kun je onder andere de lampen aan en uit doen, maar je kunt hem ook gebruiken om een timer in te stellen of om de helderheid van het licht te veranderen. Als je voor de gekleurde spots gaat, kun je met de afstandsbediening ook de gewenste kleur instellen.

Aldi LED-spots

Vanaf zaterdag 22 september

Vanaf zaterdag 22 september zijn de LED-spots te koop bij Aldi voor 24,99 euro en kun je lekker aan de slag. Verwerk ze bijvoorbeeld in je boekenkast. langs de trap of zorg voor subtiele verlichting in je slaapkamer. Als je de smaak te pakken hebt, kun je vervolgens ook bijvoorbeeld wat LED-lampen toevoegen uit het Philips Hue of Ikea TRÄDFRI assortiment. Dit zijn de verschillen tussen de twee collecties.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: LED-spots
Sluiten