Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 10 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: LED-suit voor carnaval

Begin volgende maand is het weer tijd voor carnaval en is het tijd om je meest bizarre outfits weer uit de kast te halen om het feest in te wijden. Mocht je dit jaar eens zin hebben in iets anders, kun je op het moment bij Action terecht om een nieuwe outfit te scoren. Daar hebben ze namelijk een LED-suit, zodat mensen zelfs in het donker nog van je dans moves kunnen genieten.

Lichtgevend stokmannetje

De LED-suit is eigenlijk precies wat je je bij zoiets zou inbeelden. Het is een pak  dat je hele lichaam zo’n beetje bedenkt en waar LED-lampjes in verwerkt zitten. De lampjes gaan in strips over het pak heen en het resultaat is dat je eruitziet als een soort lichtgevend stokmannetje. Met wat fantasie kun je er zelfs ook een broodmagere alien in zien.

Action LED-suit

Vijftig LED-lampjes

In totaal zijn er 50 LED-lampjes verwerkt in de carnaval outfit en uiteraard is er ook een aan/uitschakelaar. Als je de lampjes uit doet, heb je gewoon een zwart pak aan zodat je aan het einde van de avond sneaky kunt verdwijnen in het donker. Action stelt op de site nog voor dat je de suit kunt gebruiken om grappige filmpjes mee te maken, maar dat zal tijdens carnaval vanzelf wel gebeuren. We hebben hieronder in ieder geval een filmpje voor je voor wat inspiratie.

One size fits all

Verder is het pak geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is het van de  ” one size fits all” variant. Check wel eerst even voordat je het koopt of je er wel in gaat passen, want soms heb je eerder te maken met een ” one size fits most” geval. Aan de andere kant kost het lichtgevende pak je ook maar 7,95 euro en als het niet past kun je het altijd nog cadeau geven aan één van je vrienden.

Mocht je na carnaval de smaak te pakken hebben en geen afscheid willen nemen van je LED’s, kun je ook voor deze infinity salontafel gaan. De lampjes in de tafel lijken zelfs oneindig door te gaan en het mooie is dat je hem helemaal zelf kunt maken met een LACK tafeltje van Ikea.

Action

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: LED-suit voor carnaval
Sluiten