Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 22 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: LED wanddecoratie

Volgens het weerbericht wordt het na de aankomende week weer wat kouder en natter, dus deze week is het de tijd om nog even extra hard te genieten van de zon. Dat betekent nog meer dagjes aan het strand en natuurlijk tuinfeestjes met of zonder barbeque. Aldi helpt je daar volgende week mee met tropisch uitziende LED wanddecoratie om helemaal in de mood te komen.

Niet per se wanddecoratie

De wanddecoratie komt in de vorm van een ananas, flamingo, cactus of palmboompje. Het is uiteraard bedoeld om de muur wat op te vrolijken en daarvoor krijg je ook het bevestigingsmateriaal erbij. Maar je hoeft natuurlijk je flamingo niet per se aan de muur te hangen. Een stang van je partytent vindt hij vast ook prima en daar hangt hij misschien zelfs wel gezelliger.

Aldi LED wandverlichting

Lichtslang van 2,7 meter

De verschillende figuren worden gevormd met een 4 watt lichtslang, die ongeveer 2,7 meter lang is. De figuren zelf zijn 73 cm x 34 cm groot. Mocht je buiten geen stopcontact in de buurt hebben, is dat niet meteen een ramp. De lampen komen namelijk met een netsnoer van 5 meter, dus dat moet sowieso wel goed komen.

Vanaf dinsdag 24 juli

Vanaf dinsdag 24 juli is de LED wanddecoratie te koop bij Aldi voor 19,99 euro per stuk. En wanneer het weer wat kouder is, kun je meteen ook de woonkamer een tropische vibe geven terwijl je wacht op warmere tijden. Als je voor een wat chiquere versie wilt gaan van de LED verlichting, kun je ook even kijken naar LG’s collectie OLED lampen. Deze zijn zo flexibel als een stuk papier, maar toch wel minder speels dan een palmboom of flamingo.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: LED wanddecoratie
Sluiten