Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 14 mei 2019

Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 20

#2 Lidl aanbiedingen week 19 2019

PROPHETE E-bike 28″

Bij de Lidl hebben ze regelmatig acties met fietsen en ook deze week is het weer raak. De PROPHETE E-bike 28″ is een elektrische fiets die een actieradius van 140 kilometer heeft en een topsnelheid van 25 kilometer per uur. De fiets is voorzien van zeven versnellingen en vijf standen waarbij je kunt aangeven hoeveel ondersteuning je wilt hebben.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

1079 euro

PROPHETE Trekkingfiets 28″

Heb je liever een gewone fiets? Dan kun je deze week kiezen uit de PROPHETE Trekkingfiets 28″. Daarbij moet je gewoon zelf flink rondtrappen om vooruit te komen. De maker stelt dat de fiets geschikt is voor lange fietstochten. Hij beschikt over comfortabele banden, het gelzadel en een geveerde vork, waarmee je een lange tijd op de fiets kan rondbrengen.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

299 euro

PROPHETE 3-in-1 fietskar

Ook het derde product bij de Lidl heeft te maken met fietsen. Deze fietskar hang je achter je fiets en is geschikt om je kinderen mee te nemen. De fietskar is geschikt voor 1 of 2 kinderen van 18 maanden tot 4 jaar. En wanneer je op de plaats van bestemming bent, kun je hem ook nog veranderen in een wandelwagen.

fietskar

229 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 20
Sluiten