Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 17 jun 2019

Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 25

#2 Lidl aanbiedingen week 25 2019

Zweefparasol

Bij de Lidl hebben we deze week drie aanbiedingen die geschikt zijn voor de tuin. Daarbij beginnen we met deze handige zweefparasol, die op een zomerse dag voor de nodige verkoeling in de schaduw zorgt. Hij heeft een diameter van 300 centimeter, dus het is een flinke unit. Er zijn drie varianten beschikbaar.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

149 euro

Serveerwagen

Wil je in de namiddag wat hapjes en drankjes nuttigen in de tuin? Dan kun je handig gebruik maken van deze serveerwagen. Je kunt er al je barbecue gereedschap op kwijt, maar ook je verschillende hapjes en drankjes, zonder dat je dingen op de grond hoeft te zetten. En je bestek plaats je handig in één van de twee lades. Kortom, een super handige gadget voor in de tuin.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

59,99 euro

Houtskool-kogelbarbecue

En wat past nou goed bij de eerste twee producten in dit overzicht? Een houtskool-kogelbarbecue natuurlijk. Met de barbecue kun je de optimale gaartemperaturen bereiken en op die manier je vlees en groente op de juiste manier bereiden. De perfecte afsluiting van een lekkere zomerse dag, zoals we die hopelijk veel gaan meemaken.

barbecue

40 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 25
Sluiten