Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 16 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

10 awesome (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

#1 Lidl aanbiedingen week 33 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een elektrische fiets tot een sup-set.

Elektrische fiets van Lidl

We fietsen deze aanbieding lekker in de lijst, want Lidl geeft flinke korting op deze e-bike. Normaal kost de elektrische fiets €1.699, maar deze is nu afgeprijsd tot €1.399. Dit model heeft een actieradius van 140 kilometer en beschikt over een middenmotor. Met zeven versnellingen kom je zelfs relaxt een steil stuk over.

Elektrische fiets Lidl
Ga toch fietsen! (Afbeelding: Lidl)

Opblaasbaar sup-board bij de Lidl

What sup? Waarschijnlijk zit je nog steeds bij te komen van de hitte van afgelopen weekend. Toch had je er optimaal van kunnen profiteren door naar het water te gaan. Je kunt nu een complete sup-set bij Lidl kopen, zodat je bij de volgende hittegolf kunt genieten. Er komen nog genoeg lekkere dagen aan waarbij jij het water op kunt.

Sup-board lidl
Super. (Afbeelding: Lidl)

Mobiele airco bij Lidl

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om op het water af te koelen, maar goed, ‘s avonds kom je waarschijnlijk nog een klamme slaapkamer terecht. Dat kun je voorkomen met deze mobiele airco van de Lidl. De Smart Cool 7000 is nu in prijs verlaagd. Met een koelvermogen van 7000 BTU overleef je makkelijk de ergste hittegolf.

Zij zit er wel heel koeltjes bij. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 awesome (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat
Sluiten