Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 16 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

10 awesome (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

#2 Aldi aanbiedingen week 33 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Zakloze stofzuiger bij Aldi

Zuigen zonder zak is natuurlijk het fijnste. Toch hoef je voor zo’n stofzuiger niet te veel geld uit te geven. Aldi komt nu met een krachtpatser voor €64,99. Deze heeft een zuigvermogen van 170 wat en een stofreservoir van 2,5 liter. Met de HEPA 12-filter heb je geen last van stof meer.

Zakloze stofzuiger Aldi
Je hoeft niet altijd met zak te zuigen. (Afbeelding: Aldi)

Smart led HD Android TV

Televisies kun je net zo duur maken als je wil. Natuurlijk kijkt een OLED geweldig, maar wellicht wil je er niet een op elke kamer. Die televisies hebben natuurlijk een behoorlijk prijskaartje. Bij Aldi kun je nu een goedkope HD TV scoren voor €219. Ideaal voor op de slaapkamer. Met Android TV heb je al je favoriete apps zoals Netflix en Amazon Prime Video binnen handbereik.

HD TV Aldi
Kijken, kijken, wel kopen. (Afbeelding: Aldi)

Externe harde schijf

Als we iets wel aan kunnen bevelen, dan is het wel een externe harde schijf. Het is ideaal om regelmatig back-ups te maken van je laptop. Zo raak je nooit meer je bestanden kwijt. Ook is het ideaal om bijvoorbeeld foto’s op te slaan. Zo raakt je harde schijf op je laptop niet overvol. Een externe harde schijf hoeft niet heel duur te zijn. Bij Aldi scoor je er eentje met 2 TB geheugen voor €54,99.

Aldi Externe harde schijf.
Sla het op! (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 awesome (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat
Sluiten