Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 23 aug 2022
Leestijd: 5 minuten

10 bijzondere (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

#1 Lidl aanbiedingen week 34 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een elektrische fiets tot een sup-set.

Draadloze oordopjes van Lidl

Als je deze oortjes van Lidl ziet, moet je wellicht denken aan de AirPods Pro. Behalve het uiterlijk kun je ze niet helemaal vergelijken met de oordopjes van Apple. Dat merk je overigens ook aan de prijs, want ze kosten nog geen 20 euro. Wel kun je er op tikken om alles te regelen en zijn ze ook draadloos oplaadbaar via een QI-mat.

oortjes Lidl
Komt je dit bekend voor? (Afbeelding: Lidl)

Papierversnipperaar van Lidl

Je herkent het vast wel dat je veel kopieën maakt van documenten die je later niet meer nodig hebt. Toch kan er op die stukken papier gevoelige informatie staan. Met een papierversnipperaar hoef je jezelf daarover geen zorgen maken. Voor nog geen 15 euro vernietig je vakkundig jouw documenten. Je zet deze versnipperaar makkelijk op je prullenbak.

Papierversnipperaar Lidl.
Ook goed voor tijdens carnaval! (Afbeelding: Lidl)

Stoomreiniger bij Lidl

Ben je iemand die dweilt? Dat kan veel beter! Je kunt je vloer ook prima reinigen door middel van stoom. Dat is zelfs nog veel makkelijker. Denk je dat zo’n apparaat duur is? Zeker niet, want Lidl heeft er nu een in de aanbieding. Normaal kost deze reiniger 129,99 euro, maar nu heb je ‘m al voor 59,99 euro. Voor dat bedrag krijg je er zelfs twee microvezelhoezen bij!

Stoomreiniger Lidl
Een stomende aanbieding! (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 bijzondere (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat
Sluiten