Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 23 aug 2022
Leestijd: 5 minuten

10 bijzondere (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

#2 Aldi aanbiedingen week 34 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Balansbal van Aldi

Moet je om goed te trainen naar de sportschool? Nee, dat kan ook prima thuis. Dat hoeft echt niet alleen met een hometrainer, want je kunt ook gewoon jouw oefeningen doen op deze balansbal van Aldi. Bovendien heeft deze ook nog eens twee weerstandsbanden die zorgen voor extra diversiteit tijdens jouw training. Zo ben je binnen no-time een Arnold Schwarzenegger (maar dan wel op een balansbal).

Balansbal Aldi
Optimaal in balans. (Afbeelding: Aldi)

Wekkerradio

Opstaan kan soms behoorlijk moeilijk zijn. Zelf raak ik enorm geïrriteerd door die keiharde buzzer. Hoe kun je dan geen ochtendhumeur krijgen? Het antwoord vind je deze week bij de Aldi! Daar kun je een trendy wekkerradio scoren, die naast FM-ontvangst ook beschikt over DAB+. Zo kun je luisteren wat je maar wil en sta je veel fijner op.

Aldi wekkerradio
Opstaan met een glimlach. (Afbeelding: Aldi)

Weegschaal

Meten is weten en vooral wanneer je sport. Als je elke dag op je balansbal staat, wil je natuurlijk zien of het echt resultaat oplevert. Naast de kilo’s meet dit apparaat ook lichaamsvet, -vocht en spiermassa. Zo weet je precies of je ook echt sterker wordt. Zo’n weegschaal hoeft niet duur te zijn, laat Aldi zien.

Weegschaal Aldi
Til er niet te zwaar aan. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 bijzondere (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat
Sluiten