Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 30 aug 2022

10 coole (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

#2 Aldi aanbiedingen week 35 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Elektrische fiets van Aldi

Wil je graag Primož Roglič zijn, maar heb je de kuiten van Kermit de Kikker? Dan kun je alsnog snel fiets met een klein beetje hulp. Aldi heeft de City E-bike in de aanbieding. Deze elektrische fiets heeft trapondersteuning tot 25 kilometer per uur en een actieradius van 140 kilometer. We zouden nu nog een grap kunnen maken over dat Duitsers in Nederland een fiets aanbieden, maar dat doen we maar niet. De supermarkt geeft namelijk een flinke korting.

Elektrische fiets Aldi
Welke aanbieding heb ik nou aan mijn fiets hangen? (Afbeelding: Aldi)

Elektrische bladblazer/-zuiger?

Blaas je altijd hoog van de toren? Doe dat nu ook gewoon lekker vanaf de grond om je gazonnetje bladvrij te maken met deze bladblazer. Ben je een echte zuiger? Ook dan kun je deze machine gebruiken. Voor een bedrag van 34,99 euro krijgt je een vermogen van 3.300 W wat goed is voor een blaassnelheid van 270 kilometer per uur.

Bladblazer Aldi
Zo, die heeft er echt enorme zak. (Afbeelding: Aldi)

Nanopresso

Altijd een koffiezetapparaat bij de hand? Dat kan gewoon hoor. Met deze gadget kun je overal koffie zetten. Sterker nog, er zit een 12V-aansluiting, waardoor je gewoon in de auto een lekker kopje troost kunt drinken. Het enige wat je daarnaast nodig hebt is water en een Nespresso-cup. Dit mag je terecht de beste gadget in de file noemen. Je scoort ‘m gewoon bij Aldi.

Nespresso Aldi
Verse koffie in de auto. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 coole (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat
Sluiten