Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 6 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

10 goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat die je wil hebben

#2 Aldi aanbiedingen week 36 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Stoelfiets

Word je gek van de hele dag achter je bureau te zitten zonder echt in beweging te komen? Doe er nu wat aan, want er is een oplossing. Aldi heeft namelijk een stoelfiets in de aanbieding. Deze zet je op de grond en je kunt fietsen tot je een ons weegt. Letterlijk, want je komt niet vooruit. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want je betaalt er nog geen 20 euro voor.

Stoelfiets Aldi
Ga toch fietsen! (Afbeelding: Aldi)

Elektrische reinigingsborstel

Heb je ooit wel eens gedacht dat je een elektrische reinigingsborstel zou moeten hebben? Dan is dit de kans van je leven. De Aldi heeft er een in de aanbieding inclusief telescoopsteel. Zo kun je de wc-schoonmaken terwijl je buiten de vuurlinie staat. Is dat niet handig?

Aldi elektrische borstel.
Hou je kop erbij! (Afbeelding: Aldi)

Parpiervernietiger

Je hebt meer waardevolle spullen in huis dan dat je waarschijnlijk denkt. Wellicht heb je daarbij je telefoon of televisie in je hoofd, maar ook documenten kunnen zeer waardevol zijn, vooral voor criminelen. Zij kunnen de gegevens misbruiken. Je hoeft je daar geen zorgen meer over te maken met de papiervernietiger van Aldi. Bovendien blijft het niet alleen papier. De machine maakt ook letterlijk korte metten met bankpassen en cd’s.

Papiervernietiger Aldi
Papier hier! (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat die je wil hebben
Sluiten