Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 13 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

10 goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Kruidvat: de ideale schoonmaakhulp

#2 Aldi aanbiedingen week 37 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Accuboormachine

Voor een boormachine hoef je echt niet naar de bouwmarkt. Je kunt ook gewoon naar Aldi. Deze boormachine heeft wel 25 verschillende koppel- en boorstanden. Zo is er voor elke taak wel een instelling. Je krijgt er ook een accu en een 17-delige boor- en bitset bij. Je zou bijna een gaatje in je hoofd hebben om niet voor deze aanbieding te gaan.

Accuboormachine Aldi
Deze aanbieding is zeker niet boring! (Afbeelding: Aldi)

Verzwaringsdeken

Ben je een slechte slaper? Dan is een verzwaringsdeken wellicht de oplossing voor je. Dit deken is 5,5 kilo zwaar en heeft een kalmerende werking. Het helpt tegen slaapproblemen, ADHD, depressie en psychische onrust. Normaal kost deze 169,99, euro maar nu is het deken te krijgen voor 49,99 euro.

Verzwaringsdeken Aldi
Kom tot rust. (Afbeelding: Aldi)

Polsbloeddrukmeter

Vinger aan de pols? Dat hoeft niet meer met deze polsbloeddrukmeter. Zo meet je waar en wanneer je maar wil jouw bloeddruk. Het kan geen kwaad om dat regelmatig te doen, want zo kun je gevaren op tijd ontdekken. Bovendien geeft deze meter ook een waarschuwing bij hartritmestoornissen. Je hoeft het apparaat niet meteen naar de dokter, want je haalt ‘m gewoon bij Aldi.

Polsbloeddrukmeter Aldi

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Kruidvat: de ideale schoonmaakhulp
Sluiten