Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 20 sep 2022
Leestijd: 5 minuten

10 goedkope gadgets van Aldi en Lidl: bubbelbad en Philips-producten

#1 Lidl aanbiedingen week 38 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een robotstofzuiger tot een takkenzager.

Roeiapparaat bij Lidl

Je kunt natuurlijk nu buiten gaan roeien, maar met het wat guurdere herfstweer zitten we toch liever binnen. Om nou een roeiboot in de woonkamer te zetten is natuurlijk te veel van het goede, maar een roeiapparaat van Lidl is natuurlijk een prima oplossing. Zo train je jouw uithoudingsvermogen lekker binnen, terwijl je ondertussen Netflix kan streamen.

Lidl roeiapparaat
Sporten in je woonkamer. (Afbeelding: Lidl)

Rijstkoker

De perfecte rijst moet zacht en een beetje plakkerig zijn. Je kunt het natuurlijk koken in een pan, maar een rijstkoker is natuurlijk veel makkelijker. Zo kan je rijst nooit aanbranden en mislukken. Dat een rijstkoker niet duur hoeft te zijn, bewijst Lidl. De supermarkt heeft er nu een in de aanbieding met een capaciteit van 1 liter.

Rijstkoker Lidl
Als je over het koken schrijft, is het dan een rijstverslag? (Afbeelding: Lidl)

Shiatsu-massagekussen

Heeft je vriend of vriendin nadat je geroeid hebt, geen zin om je een massage te geven? Geef ‘m dan vooral geen rijst en verwen daarna jezelf met dit shiatsu-massagekussen. Zo krijg je jouw spieren helemaal los en hoef je niet naar een obscuur massagesalon. Dit kussen heeft 4 draaiende massagekoppen met inschakelbare licht- en warmtefunctie. Zo kom je helemaal tot rust. Je bestelt ‘m bij Lidl.

Lidl Shihatsu massage kussen
Laat je niet nekken. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets van Aldi en Lidl: bubbelbad en Philips-producten
Sluiten