Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 20 sep 2022
Leestijd: 5 minuten

10 goedkope gadgets van Aldi en Lidl: bubbelbad en Philips-producten

#2 Aldi aanbiedingen week 38 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Opblaasbaar bubbelbad

Zit een vakantie naar een resort in Turkije of Spanje er even niet in door werk? Haal dan dat bubbelbad gewoon naar jouw eigen huis. Het heeft ook nog eens een voordeel, want je hoeft ‘m met niemand te delen en je hoeft op de ligstoelen daarnaast niet al ‘s ochtends vroeg een handdoekje neer te leggen. Aldi heeft ‘m nu in de aanbieding met 134 euro korting.

Aldi opblaasbaar bubbelbad
Optimaal ontspannen (Afbeelding: Aldi)

Terrasverwarmer paneel

Het weer wordt guurder, maar desondanks kunnen we ons voorstellen dat je nog steeds graag buiten zit. Deze terrasverwarmer van Aldi maakt het mogelijk. Zo heb je het nog lekker warm als je in de achtertuin of op het balkon met een lekkere warme chocolademelk met een dikke toef slagroom. Nu alleen nog een goede paraplu voor al die regenbuien.

Terrasverwarmer Aldi
Toch nog warm buiten! (Afbeelding: Aldi)

Philips ledlampen

Led goed op, want Aldi heeft nu ledlampen van Philips in de aanbieding. Hierdoor kun je jouw kamer nog beter verlichten tegen een schappelijke prijs. Er zijn verschillende soorten in de aanbieding, dus het ideale moment om even in te slaan.

Daar gaat een lampje branden. (Afbeelding: Philips)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets van Aldi en Lidl: bubbelbad en Philips-producten
Sluiten