Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 27 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Lidl stunt met goedkope electronica, Aldi geeft je iets om naar uit te kijken

#1 Lidl aanbiedingen week 39 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een laptop tot een televisie.

ASUS Vivobook bij Lidl

Ben je toe aan een nieuwe laptop? dan loont het om naar Lidl te gaan. De supermarkt heeft nu een Vivobook in de aanbieding van het bekende merk Asus. Deze bezit een Intel Celeron N4500 processor en 8 GB werkgeheugen. Met een 256 GB SSD kun je razendsnel bij je bestanden. Je scoort ‘m nu met 100 euro korting voor 379 euro.

ASUS Vivobook Lidl
Een mooi machientje. (Afbeelding: Lidl)

UHD Smart TV bij Lidl

Een UHD televisie duur? Niet bij Lidl. De supermarkt heeft nu een 49-inch-model in de aanbieding. Het mooie aan dit model is dat er een Chromecast is ingebouwd. Hierdoor heb je een slimme televisie waarmee je prima kunt Netflixen, maar ook ronddwalen op YouTube. Normaal kost dit exemplaar 699 euro, maar nu is die wel heel goedkoop. Je hebt ‘m voor 299 euro.

Lidl televisie
Kijk eens! (Afbeelding: Lidl)

Smartphone bij Lidl

Denk je dat het deze week niet gekker kan bij Lidl? Dan heb je het mis. De supermarkt heeft ook een smartphone in de aanbieding en wel een heel goedkope. Verwacht niet heel veel opties, maar als je niet veel van een telefoon vraagt, dan is dit een ideale oplossing. Het toestel kost nog geen 80 euro.

Lidl Smartphone
Bellen voor een prikkie. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl stunt met goedkope electronica, Aldi geeft je iets om naar uit te kijken
Sluiten