Dennis Mons
Dennis Mons Deals 4 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire

#1 Lidl aanbiedingen week 40 2022

Lidl is niet alleen een ‘gewone’ supermarkt, maar ook een plek waar je, naast een brood, ook elektronica kunt kopen. Deze gadgets zijn in de aanbieding bij de grootgrutter.

Livarno RGB Starterset bij Lidl

Stijlvolle verlichting in tal van kleuren hoeft niet meteen een vermogen te kosten (zoals Philips Hue). Bij deze set van Lidl krijg je drie slimme lampen die 16 miljoen kleuren kunnen weergeven, een afstandsbediening en een gateway. De apparatuur werkt met de Zigbee 3.0-standaard en dus compatibel met andere gadgets dit het gebruiken. Deze Livarno-set is vanaf 5 oktober beschikbaar voor 39,99 euro.

LIDL deals licht
Overal sfeer in huis (Afbeelding: Lidl)

Samsung 4K-tv voor weinig bij Lidl

Mocht je van een 1080p (Full HD)-tv willen overstappen naar UHD (4K) dan zal deze Samsung GU TU6979UXZG bij Lidl interessant voor je zijn. De tv is 43-inch groot, dus niet meteen een joekel (maar ook beschikbaar in 50-inch, 55-inch 65-inch en 75-inch) en beschikt over HDR-technologie. Het spreekt voor zich dat het een slimme tv is, dus je installeert er makkelijk apps op. De kleinste versie is nu te koop voor 489 euro (was 529 euro).

Lidl deals 4K
Verkrijgbaar in vijf verschillende formaten

Karcher DAB digitale radio bij Lidl

Met deze Karcher DAB 3000 bij Lidl kan je zowel gebruik maken van DAB+-technologie (waar veel radiozenders op over gestapt zijn, als de traditionele FM-tuner. Het kleine apparaatje is robuust gebouwd  en heeft een handige kleurendisplay. Deze DAB-radio is flink in prijs verlaagd: van 99,99 euro naar 61,61 euro.

LIDL Deals DAB
Moderne en ‘ouderwetse’ radio (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire
Sluiten