Dennis Mons
Dennis Mons Deals 4 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire

#2 Aldi aanbiedingen week 40 2022

Aldi is niet alleen een fijne winkel als je voor weinig een week boodschappen wil kopen. Ook biedt de Duitse supermarkt uitstekende deals op het gebied van gadgets.

Medion cd-speler bij Aldi

Ook bij Aldi duiken er vaak mediaspelers op. En in dit geval kan je nostalgie combineren met tech uit 2022. Deze Medion kan namelijk mp3’tjes afspelen, maar ook nog cd’s en zelfs cassettebandjes. de speler is vanaf 8 oktober te koop voor 39,99 euro (was 49,99 euro).

Aldi cassette
Manusje van alles (Afbeelding: Aldi)

Koffie zetten met een timer bij Aldi

Dat een goed koffiezetapparaat niet meteen een vermogen hoeft te kosten, bewijst deze Ambiano. Dit ‘ouderwetse’ model heeft daarnaast een aantal voordelen. Je kunt bijvoorbeeld de timer instellen zodat je ‘s ochtend vroeg een verse bak koffie hebt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je koffie snel koud wordt dankzij de dubbelwandige thermoskan. De Ambiano is vanaf woensdag 5 oktober te koop voor 34,99 euro.

Aldi koffie
‘s Ochtends staat je koffie klaar (Afbeelding: Aldi)

Ambiano-blender bij Aldi

Ook de blender van Ambiano is bij de Aldi in de aanbieding. Dit soort machines zijn voor velen onmisbaar in de keuken, zeker als je enorm van smoothies houdt. Het apparaat heeft een vermogen van 600 Watt, heeft een maatbeker van 1,5 liter en twee snelheden en een pulsfunctie. De blender kost 29,99 euro en is eveneens vanaf 5 oktober te koop.

Aldi blender
Perfect voor smoothies (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire
Sluiten