Dennis Mons
Dennis Mons Deals 4 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire

#3 Action aanbiedingen week 40 2022

Action is en blijft een van onze favoriete winkels: je gaat er naar binnen voor plakband em komt thuis met de meest random dingen je misschien helemaal niet nodig hebt. De online shop is wat dat betreft net zo ‘verslavend’. Dit zijn de beste deals van de Action van deze week.

Handig voor carnivoren: thermometer bij de Action

Dit is een absolute must-have voor de vleeseters onder ons. Met deze thermometer wordt je vlees altijd perfect gegaard. Je hoeft daarvoor alleen de probe in het vlees te steken en je stelt je thermometer in op de ideale temperatuur of eindtijd.

Via de gratis Grilltech-app houd je vervolgens de garing van je vlees in de gaten. Het apparaat heeft twee probes, dus je kunt twee stukken vlees tegelijkertijd in de gaten houden. De Grill Guru Bluetooth-thermometer is online verkrijgbaar voor 29,95 euro.

Action grill deals
Voor de perfecte biefstuk (Afbeelding: Action)

Slimme voederbak bij Action

Ben je bang dat je geliefde viervoeter omkomt van de honger, dan is de LSC Smart Connect-voederbak ideaal. Met het apparaat kan je op afstand je huisdier te eten geven. Daarnaast heeft het apparaat een camera zodat je ook even kunt checken of alles thuis oké is.

Sterker nog, vanwege een ingebouwde microfoon en speaker kan je ook even babbelen met je hond of kat. De voederbak is voor 69,99 euro te koop.

Action voederbaK
Kan je makkelijk bij je hond of kat checken (Afbeelding: Action)

Elektrisch dweilen bij Action

Dweilen is niet bepaald een taak waar we om staan te springen. Daarom is deze elektrische dweil van Hyundai (HHE203301) bijzonder aantrekkelijk. Het apparaat is draadloos en licht van gewicht (2700 gram). Dankzij ingebouwde LED-verlichting zie je vuil beter liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is het reservoir vullen met water en schoonmaakmiddel. De accu gaat tot 50 uur mee. De elektrische dweil kost 79,95 euro.

Action dweilen
Zo gepiept met deze dweil (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire
Sluiten