Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 8 aug 2022
Leestijd: 5 minuten

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals: van een BBQ tot Pokémon-kaarten

#1 Lidl aanbiedingen week 32 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een inspectiecamera tot een vouwfiets.

Inspectiecamera van Lidl

Heb je een klein holletje dat je beter wil bekijken en kom je er met het blote oog niet bij? Lidl heeft met huismerk Parkside een inspectiecamera in de aanbieding. Zo spoor je bijvoorbeeld een lek op in een regenpijp of riolering. Dat scheelt je weer een hoop kosten die je zou moeten maken als je een expert in wil huren. Voor een prijs van ‚ā¨49,99 hoef je het zeker niet te laten.

Lidl inspectiecamera
De pijp in. (Afbeelding: Lidl)

Vouwfiets bij de Lidl

Bij WANT zijn we natuurlijk gek op fietsen. Eigenlijk kijken we daarbij vooral naar e-bikes. Voor een keer maken we een uitzondering, want Lidl heeft een heel interessante vouwfiets in de aanbieding. Je kunt deze met een framehoogte van 32 centimeter overal mee naartoe nemen. Ideaal voor bijvoorbeeld in de trein.

Vouwfiets Lidl
Bier en een vouwfiets, wat wil je nog meer? (Afbeelding: Lidl)

Elektrische grastrimmer bij Lidl

Nee hoor, je baard is niet het enige wat je af en toe moet trimmen. Ook het gras is aan de beurt, als je tenminste een mooi gazon wil blijven houden. Gelukkig kan het heel simpel met deze elektrische grastrimmer van de Lidl. Met 12.500 toeren per minuut, is geen enkele pol een probleem. Je kunt beter geen lange tenen hebben!

Voor de echt professionele look moet je even zo’n kek brilletje scoren. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals: van een BBQ tot Pokémon-kaarten
Sluiten