Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Betaalbare Tech 8 aug 2022

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals: van een BBQ tot Pokémon-kaarten

#2 Aldi aanbiedingen week 32 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Mini-barbecue bij Aldi

Het wordt dit weekend zeer warm en en wat is er dan beter om lekker te barbecue√ęn? Natuurlijk willen we allemaal een Green Egg, maar die is voor velen onder ons onbetaalbaar. Gelukkig heeft Aldi nu een veel goedkoper alternatief. Je kunt nu een mini kamado scoren die gemaakt is van geglazuurd keramiek. Een thermometer is ge√Įntegreerd waardoor je jouw lapje vlees ideaal kunt bereiden. Helaas kan er met een rooster van 27 centimeter doorsnede niet heel veel op.

BBQ Aldi Lidl
BBQ’en in stijl! (Afbeelding: Aldi)

Sporthorloge

Een sporthorloge duur? Niet bij Aldi. Daar kun je er nu een halen voor minder dan 10 euro. Oké, verwacht niet de functionaliteiten van een Apple Watch, maar nog steeds is het een handige gadget als je gaat sporten. Zo telt dit horloge je stappen en houdt het je calorieverbruik bij. Hij is waterdicht tot 10 bar, zodat je er ook prima mee kunt zwemmen, zelfs in Bacardi Lemon.

Sporthorloge Aldi
We drijven er echt niet de sport mee. (Afbeelding: Aldi)

Solar powerbank

De elektriciteitsprijzen rijzen de pan uit. Met deze powerbank kun je flink wat geld besparen. Hij laadt je apparaten op door middel van de zon. Heb je geen zin om te wachten, of is het een donkere dag? Dan kun je ‘m ook gewoon opladen via het stopcontact. Zo kun je overal de accu van je telefoon weer vol krijgen.

Solar Powerbank
Laat de zon in je powerbank. Ze schijnt toch voor iedereen? (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals: van een BBQ tot Pokémon-kaarten
Sluiten