Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 14 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: party-soundsysteem

Hoewel winkels als Aldi en Lidl elke dag weer nieuwe aanbiedingen voor je hebben, komen sommige producten steevast elk jaar weer terug rond de zomertijd. Zo is de airlounger een favoriet die we telkens weer terugzien, maar ook het lounge-eiland voor op het water maakt elk jaar weer zijn opwachting. Iets anders dat we elk jaar weer terugzien is de alles-in-een partyspeaker voor je feestjes en deze week is hij weer te scoren bij Aldi.

Bluetooth partyspeaker van de Aldi

Met de partyspeaker heb je meteen al een groot gedeelte van je feestje geregeld. Uiteraard verzorgt het apparaat muziek en deze kun je naar de speaker krijgen op verschillende manieren. Zo is er een audiopoort en zijn er twee USB-poorten als je voor een bedrade oplossing wilt gaan. Daarnaast ondersteunt het ding ook Bluetooth, zodat je ook makkelijk je Spotify en Amazon Music afspeellijsten kunt streamen. Mocht je op een gegeven moment even klaar zijn met je eigen muziek, kun je al laatste ook nog gaan voor de radio en 30 voorkeurzenders instellen.

Aldi partyspeaker

Verlichting en karaoke

Een feestje heeft naast muziek natuurlijk ook party verlichting nodig en ook dat verzorgt de partyspeaker voor je. Daarnaast kun je midden op de avond ook voor karaoke gaan, wanneer je gasten genoeg moed (of drankjes) hebben verzameld om het aan te durven. De speaker is uitgerust met twee microfoonaansluitingen en je krijgt er meteen ook een microfoon bij. Verder vind je aan de bovenkant van het apparaat de poorten, een display en verschillende bedieningsknoppen en kun je 15 uur lang rekenen op de 4.000mAh accu.

Action, Lidl, Aldi superdeal

Vanaf donderdag 13 juni bij Aldi

Je kunt de partyspeaker bij Aldi scoren vanaf donderdag 13 juni voor 89,99 euro en je krijgt er mteen drie jaar garantie op. Voor mensen die geen zin hebben om hun dansmoves te laten zien tijdens je feestje (en dat beter ook na kunnen laten) kun je ook gezellige spelletjes regelen om in de stemming te komen. Sushi GO Party is een verslavend spel voor zowel jong als oud en speel je eens niet op een display. Lees in onze review of het iets voor je is.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: party-soundsysteem
Sluiten