Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 12 apr 2020

Aldi, Lidl en Action superaanbieding: Basic elektrische fiets voor basic prijs

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo doet Lidl het deze week goed met drie verschillende elektrische fietsen. De Prophete E-bike 28” Premium is de krachtigste elektrische fiets die je er deze week kunt vinden.

Lidl’s ‘Premium’ elektrische fiets voor bodemprijs

De elektrische mountainbike van Lidl heeft een achterwielmotor en de ‘gewone’ elektrische fiets die ze deze week verkopen heeft een voorwielmotor. Deze Prophete E-bike 28” Premium is de krachtigste van de drie met een middenmotor (36V/250W). Die geeft je het gewenste duwtje in de rug in allerlei condities. De 13,8 Ah 36V accu is in de bagagedrager verwerkt. Het is niet een enorm ergonomisch ontwerp, maar dat mag je ook haast niet verwachten voor deze prijs.

Deze elektrische fiets heeft een actieradius van 140 kilometer (afhankelijk van hoeveel je de trapondersteuning gebruikt, je gewicht en bijvoorbeeld of je veel heuvels op fietst). Deze actieradius is groot genoeg om met gemak op deze fiets op en neer naar je werk te fietsen. Daarnaast is dit ook een prima elektrische fiets voor een fietstocht in het weekend.

Prophete E-bike 28'' Premium Lidl
Prophete E-bike 28” Premium (Afbeelding: Lidl)

Simpele e-bike met alle nodige basics

De maximale snelheid van de Prophete Premium elektrische fiets is 25 kilometer per uur. Dat is de gangbare maximale snelheid voor de gemiddelde elektrische fiets. Eigenlijk is alles aan deze fiets vrij simpel en normaal. Tegenwoordig worden e-bikes voorzien van allerlei technische snufjes. Daar betaal je vaak ook voor. Deze e-bike heeft deze snufjes niet, maar is wel voorzien van de basics. Zo is de accu uitneembaar, werkt de fietsverlichting op accustroom en heeft hij een oprij- en aanduwhulp.

Lidl’s elektrische fiets is met zijn 27 kilo geen lichtgewicht, waar wel wat betreft zijn prijs.

Prophete E-bike 28'' Premium Lidl
Prophete E-bike 28” Premium (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 1149,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 15 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl en Action superaanbieding: Basic elektrische fiets voor basic prijs
Sluiten