Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 17 jan 2021

Aldi, Lidl en Action superaanbieding: goedkope fitnesstracker

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi gaat deze week lekker met deze fitnesstracker.

Met een fitnesscracker om je pols de deur uit

We gaan de deur tegenwoordig niet meer uit zonder van alles te willen weten en meten: de tijd, de weersvoorspelling, of we nou wel of niet een koffie to-go mogen halen en natuurlijk hoeveel stappen we nog moeten zetten om ons dagelijkse bewegingsdoel te behalen. Met deze laatste (en trouwens ook de eerste) helpt dit gadget van Aldi je op weg. Deze fitnesstracker is niet enorm uitgebreid maar wel handig voor wie een klein oogje in het zeil wil houden wat betreft zijn dagelijkse beweging.

fitness tracker Aldi
Fitness tracker (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: fitnesscracker met hartslagmeter

De fitnesstracker die deze week bij Aldi te koop is heeft geen Bluetooth en je kunt hem dus niet aan je smartphone koppelen. Je kunt je smartphone dus lekker thuis laten wanneer je gewoon even een rondje gaat wandelen. Al zal dat voor sommigen van ons niet als ‘lekker’ worden ervaren.

Aldi’s fitnesstracker mag misschien simpel zijn maar hij heeft toch een aantal handige functies. Denk bijvoorbeeld aan een stappenteller, een hartslagmeter, hij berekent je calorieverbruik, hij heeft een slaapmonitor en een wekfunctie. Het is niet duidelijk hoe je de fitnesstracker kunt opladen maar dat zal ongetwijfeld gaan via een USB-kabel of een USB-C kabel die er wel of niet is bijgeleverd.

Aldi fitness tracker
Fitness tracker (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 2 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl en Action superaanbieding: goedkope fitnesstracker
Sluiten