Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: dit gadget brengt (vers) brood op de plank

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks opvallende gadgets in hun winkels en webshops. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat deze goedkope broodbakmachine van Lidl.

Lidl gebruikt Pasen als excuus, en wij ook

Over iets minder dan een maand is het alweer pasen. Je weet wel, dat lange weekend vrij waarin je normaliter slim gebruik maakte van je vakantiedagen. Dit jaar maak je tijdens Pasen waarschijnlijk slim gebruik van je wandelschoenen en trek je erop uit om samen met honderdduizend andere Nederlanders over de Veluwe te wandelen of met half Amsterdam in het Vondelpark neer te ploffen.

Voordat je de ‘rust’ van de natuur opzoekt tijdens de feestdagen is het belangrijk goed te hebben ontbeten. Daar helpt Lidl je graag bij. De Duitse supermarktketen verkoopt namelijk deze week alvast een broodbakmachine waarin je makkelijk zelf brood bakt. Zo heb je nog een paar weken in de aanloop naar Pasen om te oefenen voor het perfecte paasontbijt. En we weten allemaal dat Pasen alleen geldt als goed excuus om een apparaat als deze in huis te halen. Zelfgebakken brood is namelijk iedere dag van het jaar lekker.

broodbakmachine Lidl
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

Broodbakmachine met 16 programma’s

De een houdt van brood met een lichte zachte korst en voor de ander kan de kost niet krokant en donker genoeg zijn. De een eet het liefst volkorenbrood en de ander een zacht witte boterham. Lidl’s broodbakmachine houdt rekening met al deze verschillende smaken. Dit apparaat heeft namelijk 16 programma’s en drie selecteerbare bruiningsniveau’s. Zo bakt hij vrijwel net zoveel verschillende broden als bij jouw lokale bakker op de plank liggen. Al moet je de ingrediënten voor deze broden natuurlijk wel zelf bij elkaar zoeken en toevoegen.

Naast het toevoegen van alle ingrediënten hoef je zelf niets meer te doen, behalve natuurlijk het juiste programma instellen. De programma’s werken namelijk volledig geautomatiseerd en doen het mengen, kneden, rijzen en bakken voor je. Echt ‘zelf brood bakken’ is dit dus niet, maar het is wel makkelijk. En dat is ook wat waard.

Lidl broodbakmachine
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer opvallende en goedkope gadgets. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 10.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!