Aldi, Lidl en Action superaanbieding: Sony noise cancelling koptelefoon

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met een on ear noise cancelling koptelefoon van Sony.

Hoofdtelefoon met noise cancelling duur? Niet als je hem bij Lidl koopt

Of je nou naar muziek of naar een podcast luistert: het is altijd fijn als je niet wordt afgeleid door je omgeving. Die afleiding komt soms van je partner of huisgenoot, of door het harde geluid van de trein en medereizigers. De oplossing hiervoor is een hoofdtelefoon met noise cancelling. Merken als JBL en Bose verkopen al jarenlang goede (Bluetooth) headphones met noise cancelling. Daar hangt alleen ook een aardig prijskaartje aan. Bij Lidl scoor je deze week echter een degelijke hoofdtelefoon van Sony met noise cancelling voor minder dan 50 euro.

Sony noise cancelling hoofdtelefoon Lidl
Sony noise cancelling hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

Sony on ear noise cancelling koptelefoon tegen bodemprijs

De Sony hoofdtelefoon is een koopje. Wat je krijgt voor 40 euro? Een hoofdtelefoon met geïntegreerde ruisonderdrukking en een ingebouwde microfoon. Daardoor is deze hoofdtelefoon niet alleen geschikt om muziek mee te luisteren, maar gebruik je hem ook tijdens het bellen of video chatten.

Met een gewicht van 170 gram is deze Sony hoofdtelefoon meen lichtgewicht. Daardoor neem je hem makkelijk ergens mee naartoe. Het enige ‘nadeel’ is dat hij niet werkt met Bluetooth. Er zit dus een snoer aan de koptelefoon. Dat klinkt misschien wat ouderwets, maar is niet per definitie onhandig. Als je je smartphone toch continu bij je hebt of je achter je bureau zit dan hoeft een snoer geen probleem te zijn.

Verder is deze noise cancelling hoofdtelefoon van Sony ook in het vliegtuig te gebruiken dankzij de bijgeleverde adapter. Al laat het vliegen wellicht nog even op zich wachten.

Sony noise cancelling koptelefoon Lidl
Sony noise cancelling koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 23 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl en Action superaanbieding: Sony noise cancelling koptelefoon
Sluiten