Aldi, Lidl en Action superaanbieding: gadget voor alle thuiswerkers

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi doet het deze week goed met een functioneel koffiezetapparaat.

Een apparaat voor de koffieliefhebber

Koffie: de een vindt het niks en de ander functioneert niet zonder een (of twee) koppen koffie in de ochtend. Voor deze laatste groep, en voor ieder ander die wel van koffie houdt, heeft Aldi deze week een goedkoop koffiezetapparaat in de schappen liggen. Voor dit apparaat heb je geen cups nodig maar slechts een pak gemalen bonen. Of eigenlijk nog beter: ongemalen bonen die je zelf voor het zetten van de koffie maalt voor de meest verse kop koffie.

koffiezetapparaat Aldi
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s betaalbare koffiezetapparaat

Een koffiezetapparaat hoeft niet duur te zijn, zo bewijst Aldi. Dit koffiezetapparaat gaat namelijk voor dertig euro over de toonbank. Voor dat geld krijg je een apparaat dat filterkoffie zet. Het apparaat heeft een inhoud van 1,5 liter koffie; omgerekend zijn dat 12 koppen koffie. Dat moet genoeg zijn.

Het koffiezetapparaat heeft een instelbare koffiesterkte en een timer. Dankzij deze timer kan het apparaat een kan koffie voor je zetten terwijl jij nog even ligt te snoozen. Al moet je dan wel de avond ervoor al bonen malen en dat betekent dat je niet de meest verse kop koffie hebt in de ochtend. Al merk je daar met je slaperige hoofd waarschijnlijk toch niets van.

Naast deze timer-functie heeft Aldi’s koffiezetapparaat een automatische uitschakeltimer. Dit houdt in dat het apparaat de gezette koffie 35 minuten warm houdt en daarna automatisch uitschakelt.

koffiezetapparaat Aldi
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 3 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl en Action superaanbieding: gadget voor alle thuiswerkers
Sluiten