Aldi, Lidl en Action superaanbieding: Xiaomi Mi Band 4

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met Xiaomi’s spot goedkope en sterke activity tracker.

Voor Xiaomi gadgets hoef je niet altijd naar AliExpress

Xiaomi staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Het Chinese tech-merk maakt kwalitatief goede producten en deze zijn veelal te koop via AliExpress voor een spotprijs. Voor deze scherpe deal hoef je niet naar AliExpress maar kun je gewoon de Lidl bij jou op de hoek binnenlopen. Daar ligt namelijk deze Xiaomi Activity tracker Mi Band 4 in de schappen. De Duitse supermarktketen helpt je een handje: hij bespaart je een halfjaar wachten tot je AliExpress bestelling ein-de-lijk wordt bezorgd, als die natuurlijk überhaupt goed aankomt…

Lidl verkoopt zo nu en dan een activity tracker van zijn eigen merk, maar als wij mogen kiezen dan zouden we zeker voor dit exemplaar van Xiaomi gaan. En voor deze prijs is het niet moeilijk om hem ook te verkiezen boven een nieuwe Fitbit of andere activity tracker als je een overzichtelijke activity tracker zoekt.

Lidl Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4 (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Xiaomi Activity tracker Mi Band 4

De Mi Band 4 is de vierde generatie activity trackers van Xiaomi. Deze activity tracker kost bij lange na niet zo veel als een nieuwe Fitbit en komt niet in de buurt van de prijs van een Apple Watch. Toch worden de functies en de kwaliteit van deze fitness tracker wel vaak vergeleken met deze twee.

Qua uiterlijk lijkt de Mi Band 4 natuurlijk meer op een Fitbit. Wat zijn functies betreft heeft hij wat weg van beide. De activity tracker die Lidl deze week verkoopt heeft Bluetooth zodat je hem aan je smartphone kunt koppelen. Naast het meten van je activiteiten en het helpen behalen van fitnessdoelen geeft deze smartwatch ook meldingen van je smartphone neer op het display. Een fijne extra is dat de Mi Band 4 van Xiaomi waterdicht is tot 50 meter en je er dus ook goed wat baantjes mee kunt trekken.

Lidl Xiaomi Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4 (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 49 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl en Action superaanbieding: Xiaomi Mi Band 4
Sluiten