Top 9 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 01

#2 Action Aanbiedingen week 01

Tristar plug-in heater

We zitten midden in de winter, met alle koude nachten van dien. De Action heeft deze week een plug-in heater in de schappen liggen, ideaal voor op de camping of gewoon thuis. Vooral kleinere ruimtes hebben meer dan genoeg aan deze compacte unit van Tristar. Je stopt de heater in het stopcontact, stelt een gewenste temperatuur in en de gadget doet de rest van het werk. Je kunt zelfs een timer instellen!

9,95 euro

Action heater

USB-poort hub

De kans is klein dat je laptop of computer net te weinig USB-poorten heeft. Gelukkig heeft de Action een spotgoedkope oplossing voor je in de aanbieding, in de vorm van een handige USB-hub. Zo maak je in een klap van één USB-poort vier USB-poorten, die ook nog eens makkelijker bereikbaar zijn.

1,95 euro

Aldi Lidl Action Folder aanbiedingen

Maxxter toetsenbord

De Action blijft even in de computersferen met dit handige toetsenbord. Het gaat om een numeriek exemplaar, perfect voor als je laptop geen numpad heeft of als je daar liever een los toetsenbord voor gebruikt. De kabel van 1.5 meter maakt vrijwel elke setup mogelijk. Plug dit toetsenbord in en je kunt meteen beginnen met administratief werk of rekenklusjes.

1,98 euro

Maxx numeriek toetsenbord
Reageer op artikel:
Top 9 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 01
Sluiten