Top 8 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 03

#1 Lidl Aanbiedingen week 03

Sony Xperia L2

We trappen de week af met aanbiedingen waar we altijd voor in zijn: smartphones. De Lidl heeft namelijk online een smartphone van Sony in de aanbieding, de Sony Xperia L2. Het gaat om een vrij simpel budgetmodel met een 5.5-inch scherm, met een schermresolutie van 1280 x 720. Onder de motorkap zit een degelijke 3300 mAh en de camera’s zijn meer dan prima. Dit is geen toestel dat je omver zal blazen, maar voor deze prijs zeker een goede deal.

175 euro

Sony Xperia L2 Lidl Aanbieding

Touchpen

Heb je de bovenstaande smartphone aangeschaft? Dan kun je meteen een spotgoedkoop extraatje meepakken in de vorm van deze touchpen, die natuurlijk ook gewoon op je huidige smartphone of tablet werkt. Er zit tevens een balpen in, zodat je ook op papier kunt schrijven. De zachte rubberen punt zorgt ervoor dat je ook op touchscreens kunt tekenen. Je krijgt er ook een microvezeldoekje bij, voor het schoonmaken van je scherm.

0,99 euro

Touchpen

Selfie-stick met powerbank

We zijn groot fan van gadgets die twee producten combineren. Dat geldt ook voor deze selfiestick, die tevens als powerbank functioneer. Zo kun je selfies nemen, zonder dat je smartphone zonder batterij komt te zitten. De powerbank van 2600 mAh kan de meeste moderne telefoons bijna helemaal vullen, waardoor je er weer een flink dagdeel tegenaan kan. De verlengstok kan maximaal 90 centimeter uitgeschoven worden.

9,99 euro

Selfiestick Lidl
Reageer op artikel:
Top 8 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 03
Sluiten