Top 8 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 04

#2 Lidl Aanbiedingen week 04

Mini-oven

Op naar de Lidl, want ook daar kun je deze week toffe deals scoren, vooral voor in de keuken. Ons oog viel meteen op deze mini-oven. Dit model heeft 3 grill- en gaarcombinaties: bovenwarmte, onderwarmte en een hybride modus.  Verder heb je beschikking over traploze temperatuurregeling, tijdschakelklok en een uitneembare kruimelplaat. Check voor meer details de productpagina.

34,99 euro

Mini-oven

Keukenradio

Silvercrest maakt deze week een comeback met de degelijke keukenradio die we eind vorig jaar ook al voorbij zagen komen. Inclusief FM-radio, een groot LCD-scherm en geïntegreerde LED-verlichting. Lekker muziek aan terwijl je aan het koken bent, zonder gedoe.

14,99 euro

Keukenradio Lidl

Eierkoker

Het koken van een ei is een pittige klus, zeker als je lastige klanten hebt die voor verschillende hardheden willen gaan. Gelukkig kun je voor minder dan 10 euro afscheid nemen van die problematiek door een eierkoker aan te schaffen. Waar dat eerst nog overdreven lijkt, ben je waarschijnlijk na één keer koken helemaal verkocht. Altijd een perfect gekookt eitje? Ja graag!

9,99 euro

Aldi Lidl aanbiedingen action
Reageer op artikel:
Top 8 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 04
Sluiten