Top 9 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 05

#1 Aldi Aanbiedingen week 05

Radiografische projectieklok

Wij zijn groot fan van goedkope gadgets, vooral als ze meerdere functies met zich meebrengen. Daarom gaan wij deze week sowieso deze radiografische projectieklok bij de Aldi scoren. Dit hebbeding projecteert niet alleen de tijd op je muur of op het plafond, maar ook de temperatuur. De batterijen krijg je er tevens gewoon bij. 12,99 euro

Radiografische projectieklok

Tint Smart Light Starter-set

Slimme verlichting is hartstikke tof: je kunt de lampen niet alleen op afstand aanzetten, maar ook de kleuren veranderen. Helaas is slimme verlichting in de meeste gevallen nog zeer prijzig. De Aldi helpt een handje met deze verrassend degelijke doch betaalbare set. Althans, je kunt kiezen uit twee verschillende sets, dus let goed op in de winkel. Je kunt tot wel 50 lampen tegelijkertijd bedienen!

24,99 euro

Slimme verlichting Aldi

Medion tablet

Voor de zoveelste keer kun je deze Medion tablet bij de Aldi scoren, dit keer inclusief een dock voor een keyboard. Met Android 8.1, 2GB aan werkgeheugen en een 6000 mAh batterij is het een prima budgetmodel voor op de bank. Verwacht echter niet zware games uren achter elkaar te spelen. Voor Netflix etc. is dit wel echt een topmodelletje, vooral vanwege de verrassend goede stereo speakers.

199,00 euro

Medion Tablet Aldi
Reageer op artikel:
Top 9 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 05
Sluiten