Top 8 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 07

#3 Lidl Aanbiedingen week 07

Denver Radio

Nokia 8

De Lidl heeft opvallend genoeg nog steeds de Nokia 8 in de aanbieding, nog steeds met gemak de beste deal uit dit hele rijtje. Met een prima processor, veel updates en stock Android is dit een toestel dat ook anno 2019 nog jaren mee kan. Het gaat hier niet om een obscuur budgetmodel, maar om een voormalig flagship299 euro van hoge kwaliteit. Lees hier waarom we dit toestel zo goed vinden.

299 euro

Nokia 8

Bluetooth-handsfreeset

Dit is een handige Bluetooth-handsfreeset die je kunt bevestigen aan bijvoorbeeld de deur van je auto. Alle gangbare telefoons met Bluetooth kunnen er verbinding mee maken. Als je de deur opent, wordt deze gadget automatisch ingeschakeld. Je smartphone maakt vervolgens meteen verbinding, zodat je meteen kunt beginnen met bellen. Bij normaal volume heeft deze gadget een geprekstijd van maximaal 10 uur.

12,99 euro

Bluetooth handsfreeset

LIVARNO LUX® Zoutkristallen lampen

Ze zijn anno 2019 nog altijd ontzettend populair: zoutkristallen-lampen. Ze zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit 1 massief stuk zoutkristal. Althans, dat is wat de Lidl beweert. Het geheel staat op een mooi afgewerkte basis van acaciahout. Het fel oranje-zoutkristal levert sfeervol licht op.

12,99 euro

Zoutkristal
Reageer op artikel:
Top 8 goedkope gadgets uit de Lidl, Action en Aldi folder: week 07
Sluiten